Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Műszempilla hosszabbítás

3D LASHES™ tartós szempilla hosszabbítás

Érzéki és szexi tekintet a 3D Lashes™ tartós szempilla hosszabbítással

Teljesen új technológia a szempilladúsítás tekintetében, amellyel az eddig megszokott műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el. A pillákat szálanként rugalmas ragasztóval illesztjük saját szempilláihoz, ezzel elkerülve az összetapadást és a természetellenes megjelenést. Vastagsága a természetes szempillákkal megegyező. Az emberi szempillához hasonló, nagyon puha műanyagból készül, természetesen ívelt.

A 3D-Lashes™ rendszer lelke a kiváló, orvosi minőségű, rugalmas ragasztó, mely elképesztő módon tapad a saját szempillákhoz, ezáltal biztosítja, hogy a felragasztott szempillák csak a természetes szempilla-cserélődéssel távoznak. Teljesen egybeolvad a saját szempillával, meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. Szemenként kb.: 30-30 szál kerül "beültetésre".


 

A hagyományos műszempillák kora leáldozott. A 3D-Lashes™ rendszer sikerének titka több tényezőben rejlik. A szempilla viselőjének nem kell változtatnia szokásos életvitelén, víz, izzadtság és könnyálló, a vendég zuhanyozhat, sportolhat, szaunázhat, nyugodtan aludhat. A 3D-Lashes műszempilla súlytalan, egyáltalán nem érezhető, víz, izzadság és könnyálló. Használata során a saját szempilla egyáltalán nem sérül, nem törik le. Bármikor könnyedén eltávolítható egy speciális oldószerrel.
 

Élettartama 1 hónaptól, maximum a saját szempilla élettartamáig tart (egyénenként változó).

3D műszempilla előtte-utána


 

 
 

 


Utolsó kép


FacebookArchívum

Naptár
<< Október / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 13427
Hónap: 203
Nap: 4